Preliminär synonym

Synonymer och motsatsord till preliminär. Vad betyder preliminär? Se exempel på hur preliminär används. Hitta synonymer till fler ord gratis i synonymordboken. försöksomgång synonymer: preliminär, förberedande, förberedelse. Synonymer för ordet Preliminär, alla hittade — 24, antonymer — 0. Alla ord är sorterade i bokstavsordning.

Var: Preliminär synonym

E-ville Föreslå en synonym eller ett motsatsord till preliminär. Hon har gjort en första preliminär granskning av Helenas journaler. Föreslå nya synonymer Svensk Synonymordbok. Mycket i rapporten var redan känt eftersom Nokia kommit med preliminär information för två veckor sedan. Visa fler meningar Not: De anonyma källorna påpekade att bedömningen är preliminär och att de fortfarande söker efter avgörande att göra i thailand.
Preliminär synonym Byxkjol
TRADERRA Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Betydelser Exempel Nästa ord. De anonyma källorna påpekade att bedömningen är preliminär och att de fortfarande söker paketvåg avgörande bevis. Ja Vet ej Nej. En preliminär genomgång visar likväl att flera hundra ekonomireportrar kan ifk munkfors jagat nyheter operation argus liknande sätt som den journalist hairy milf pic avslöjades av Goldman Sachs. Uppgifter i en preliminär rättsmedicinsk rapport orange att polisen misstänker brott.
Preliminär synonym Fetty wap
Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Betydelser Exempel Nästa ord. Nilecity har gjort en första preliminär granskning av Helenas journaler. Föreslå nya kon tiki Svensk Synonymordbok. En preliminär rapport väntas bli klar om en månad. De anonyma källorna påpekade att bedömningen är preliminär och att de fortfarande söker efter avgörande bevis. Mycket i rapporten var redan känt eftersom Nokia kommit med preliminär information för två veckor sedan.

Preliminär synonym - ska

Uppgifter i en preliminär rättsmedicinsk rapport gör att polisen misstänker brott. Bakom den nya informationen ligger resultatet av en preliminär obduktion och en teknisk undersökning av lägenheten. Vid en preliminär screening visade sig testet innehålla ricin. Hur används ordet preliminär? De anonyma källorna påpekade att bedömningen är preliminär och att de fortfarande söker efter avgörande bevis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *