Mini kyl

mini kyl

För tillfällig förvaring av mat/dryck som ska hållas varm eller kall. Volym 4 liter, anpassad för sex stycken 33 cl burkar. Strömförsörjning: V/12 V. Till skillnad från vanliga kylskåp är den här en minikyl som är både lätt och smidig. Det kan även förvandlas till ett värmeskåp! Köp hos puupelletit.info! Vill du spara pengar? Jämför priser och läs recensioner på Prylar och Gadgets. Vi hjälper dig att hitta rätt Minikyl Gadget och göra ett billigt & tryggt köp ✓ Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Välkommen till PriceRunner! mini kyl

Mini kyl Video

Introducing Reamz KyL Kyler snabbt till 8,5°C. Fläkten förde ett sådant oväsen att jag fick stänga in kylen i en garderob för att överhuvudtaget kunna sova. Tyvärr så fick jag skicka tillbaka den. Tyckte du volymkontroll denna recension var hjälpsam? Minikylar kan vara lite knepiga att få tag på, michael schumacher inte alls lika enkelt som ett vanligt kylskåp som man kan köpa i vilken vitvarubutik som helst. Som du säkert anat har precis varenda pizzeria en stor läskande Coca-Cola hus till salu sollefteå av en bra anledning.

Mini kyl - studie kan

Liten o bra men låter väldigt mycket mer än vad jag tänkt mig när man kör på det kallaste. Ljudet från apparaten stör o vart fall inte min sömn. Vissa kylskåp har dock lite annorlunda funktionalitet, som Mini Fridge ovan som kan omvandla sig själv till ett värmeskåp. Observera att vi just nu har längre leveranstid än normalt och förlängd returrätt på julklappar t. Jag köpte den som födelsedagspresent åt min kille. Leif för 11 månader sedan. Maria för 1 år sedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *