Kaguya

kaguya

Den nu årige regissören Isao Takahata står måhända i skuggan av sin Studio Ghibli-kollega Hayao Miyazaki vad gäller internationellt kändisskap, men hans senaste verk är en av de mest magnifika filmerna från det japanska produktionsbolaget på senare år. ”Sagan om prinsessan Kaguya” bygger på. Sagan om prinsessan Kaguya (Hepburn: Kaguya-hime no monogatari; (japanska: かぐや姫の物語) är en japansk animerad långfilm från Den är regisserad och delvis författad av Isao Takahata, på basis av den japanska folksagan Taketori monogatari. 1 april kommer filmen att ha svensk biopremiär efter att två. Sagan om prinsessan Kaguya Regi: Isao Takahati.

Kaguya - ceed

Användarvillkor Sekretesspolicy Policy för cookies Godkänn cookies Webbplatsöversikt. Kaguya ber då friarna att hämta dessa skatter som de jämför henne med. Sätt betyg  Bra  OK  Dålig. Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt. Den skiss-artade stilen känns både som en tecknares försök att kvickt fånga något som sker inför hans egna ögon innan det är försent och som en gammal Japansk målad tavla på en och samma gång. Det hela skänker filmen en sagolik ton som lyfter fram känslan av den klassiska folksagan. I ett flott hus, omgiven av tjänstefolk, ska flickan som får namnet Kaguya uppfostras att bli en fin dam.

Kaguya Video

Naruto Sasuke dan Sakura vs. Kaguya Bahasa Sub Indonesia Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet — och inte vet. Kulturnyheternas redaktion Så här kontaktar du oss! Omdömet skrevs februari 7 Skatter och avgifter ingår bio metropol karlshamn i erbjudandet. Det lilla barnet ter sig onekligen speciellt och växer mycket fortare än vanligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *