Husjägarna

husjägarna

Här får människor hjälp av mäklarna Phil Spencer and Kirstie Allsopp att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad innebär det många känslor för köparna. Om programmet. Trädgård Storbritannien Säsong 6 Avsnitt 9 av Kirstie and Phil får 1,5 miljoner pund att röra sig med och drar igång en superstor sökning över norra England för att hitta rätt affärslokal till paret Victoria och Frank. Om Husjägarna: ett hus till. Streama Husjägarna direkt på webben och i våra appar. Se hela programmet och mycket mer på TV4 Play! husjägarna

Husjägarna Video

Så är tonåringarnas attityd till sex - Nyhetsmorgon (TV4) Men det är bråttom, de man cold hitta något inom två månader då deras hyreskontrakt går ut. Kirstie söker efter ett los angeles guide till Justin och Christine. le creuset stekpanna och Phil besöker Essex och Hertfordshire. Kirstie söker efter ett hem till Duncan, Anna och deras tre döttrar. Phil besöker två par som kämpade med att hitta lämpliga hem i Harrow och Bristol för att se hur det gått.

Husjägarna - gnger pengarna

Bland annat måste det finnas ett annex där Phils mamma kan bo och utrymme för en studio till Phil. Kirstie och Phil besöker Essex och Hertfordshire. Kirstie söker efter boende i den trendiga förorten Heaton i Newcastle åt Tom och Liz. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus innebär det många känslor för köparna, vilket tar fram både det bästa och det värsta hos dem. Kommande sändningar på TV. Kirstie söker efter ett hem till Justin och Christine. De har återvänt hem till England efter sju år i Schweiz och vill nu bosätta sig på sydkusten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *