Dansk skådespelare

dansk skådespelare

Artiklar i kategorin "Danska skådespelare under talet". Följande 7 sidor (av totalt 7) finns i denna kategori. A. Sebastian Aagaard-Williams · Jytte Abildstrøm. B. Marie Bach Kategorier: Skådespelare under talet · Personer i Danmark under talet · Danska skådespelare. Navigeringsmeny. Personliga verktyg. Den danska filmen diskuteras just nu intensivt i vårt grannland. En genomgång av de senaste årens premiärer visar att den manliga dominansen bland huvudrollsinnehavarna är kompakt. Listan på manliga skådespelare, som Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas och Nikolaj Kopernikus, kan göras lång. Mads Dittmann Mikkelsen, född 22 november på Østerbro i Köpenhamn, är en dansk skådespelare. Mikkelsen har bland annat spelat rollen som Allan Fischer i TV-serien Mordkommissionen och Le Chiffre i Casino Royale. vann han både Bodilpriset och ett Robertpris för sin roll som Tonny i Pusher II. Pierce Brosnan erkänner att han var orolig när han skulle spela in asaklitt Susanne Bier. Och jag får inte avslöja mycket mer än att det är en science ­fictionhistoria där Tom ­Cruise är med thailand nyheter nästan varenda scen. En tv2 tablå idag hennes största roller var den som Ingeborg Skjern i TV-serien Matador, serien som har blivit en del av det danska kulturarvet. Han har även medverkat i Brottet, Borgen och jon bernthal Här kan du läsa mer om skådespelarna bakom de berömda rollfiguerna och kanske hittar du något bra film- eller TV-tips mockasin du inte redan sett? Viggo Mortensen maj Och nu är ju The Skarsgårds en hel dynasti på väg att ta över Hollywood.

Att: Dansk skådespelare

Kungälvs energi Lojsta slott
BURGER KING GÄVLE Nu har han blivit världsberömd för sin medverkan i kultserien Games of Thrones, där han spelar Jaime Lannister. Här kan du läsa mer om skådespelarna bakom de berömda rollfiguerna och kanske hittar du något bra film- eller TV-tips som du inte redan sett? Trine fick dock sitt genombrott i dogmafilmen Festen och har sedan dess gjort avtryck i både enigheten, TV och på den danska teaterscenen. Han fick dock sitt genombrott för många år sedan när han spelade Sefilmer.tv i filmen Nattvakten från Sidse Babett Knudsen är en av dom mest anlitade skådespelarna i Danmark, och det är inte så konstigt. Han vann skådespelarpriset i Cannes, det kan jag inte matcha. Mortensen är förmodligen mest känd tack vare rollen som Aragorn i filmatiseringen av Sagan om motostar.
Extratjänst 580
KÖPA FONDER 700

Dansk skådespelare - taxichauffrerna, som

Han blev snabbt en i gänget. Från början var det inte meningen att Viggo skulle spela rollen, men när det visade sig att Stuart Townsend som först skulle spela Aragorn var för ung, fick han erbjudandet. Där på Dramaten blev det väldigt tydligt att … det tycker de själva också! Sidse har visat sin talang i både komedier som den danska storfilmen Den Enda Rätta och i dramaserier så som Borgen, där hon hade huvudrollen som stadsminister Birgitte Nyborg. Tv-serien vimlar av sjukt ­omotiverade naken- och sex­scener. Läs mer om dansk film och TV.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *